Rasweb - .net og database udvikling
 
 
Website udvikling er i dag ikke kun et spørgsmål om at kunne skrive html-kode og pynte med lidt smart "lir".

Udvikling af professionelle websites betyder, at virksomheden skal profileres på internettet af kommercielle årsager.

Hvis denne profilering ikke lykkes, så vil det i sidste ende kunne påvirke virksomhedens overlevelsesevne.

Rasweb har de tekniske kompetencer til at få din virksomheds web-strategi til at lykkes.
 

Website udvikling i .net

Overvejer du at opgradere dit nuværende website eller skal have udviklet et helt nyt website fra bunden af, så anbefaler Rasweb at websitet udvikles i ASP.Net.

Rasweb kan udvikle dit website, så det afspejler din virksomhed på en professionel måde, samt optimere selve koden, så muligheden for en bedre placering i søgemaskiner, herunder Google, bliver markant forbedret.

Udformningen af dit website, både det visuelle, samt det kode-mæssige, skal være ordentligt gennemtænkt, ellers vil du ikke få det maksimale ud af din hjemmeside investering.
Det betyder at din hjemmeside skal være harmonisk, være nem at navigere rundt på, samt være konstrueret på en måde som gør, at den bliver korrekt optaget i søgemaskinerne.

Faktisk er det kun fantasien der sætter grænser, når man udvikler et website, men Rasweb lader ikke fantasien løbe af med sig.
Vi lægger i stedet 15 års solid erfaring med website udvikling ind i ethvert website-projekt og dine kunder/besøgende vil herefter opleve dit website som værende utrolig effektivt og professionel.

Udvikling af et website i .net giver en bred vifte af muligheder for at kommunikere med andre it systemer. Det være sig internt på eget netværk, men også eksterne it systemer. Dette er måske ikke aktuelt for dig nu, men at bygge sit website på .net platformen er en fornuftig måde at fremtidssikre sit website på.

Vi udvikler/tester asp.net websites, så de vises korrekt i de mest benyttede browsere, nemlig Internet Explorer, samt Mozilla Firefox.
 
   
Kontakt os, så vi kan komme med et løsningsforslag til dit website.